Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

Stuttgart´ta İnançların Buluşmasına Binlerce İnsan Katıldı

Pazar günü Stuttgart Arena Kulturhausta gerçekleştirilen İnançların buluşması etkinliğinde binlerce insan yanyana gelerek barış ve kardeşliğin en güzel örneğini sergilediler.

Bir çok demokratik kitle örgütünün organizasyonluğunda gerçekleştirilen etkinlik çeşitli dillerde yapılan açılışla başladı.

Sunuculuğunu Ayfer Ber,Ali Güler,Sibel Şahin´in yaptığı etkinliğe BDP eş başkan yardımcısı Yüksel Mutlu,Ermeni Papaz ve Demokratik Alevi Federasyonu temsilcisi birer konuşma yaparak ortak birlikteliğe ve sürecin önemine vurgu yaptılar. 

Pınar Sağ,Aynur Doğan,Cemil Koçgiri,Diyar ve birçok yerel grubun katıldığı etkinlik geç saatlere kadar devam etti.Köylülerimizin yoğun katıldığı etkinlikte başta iş adamımız  ve yöneticimiz Hasan Bankuş´un kurumumuz adına katkıda bulunduğu döner,genç adaşlardan Zerin,Yağmur,Duygu ve başkanımızın  etkinlikte gösterdikleri çaba takdire değerdi.Bütün katılımcı halkımızı gösterdikleri katkı ve katılımdan dolayı kendilerini  kutluyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.kurmes info